Wil jij graag weten hoe je jouw huid kan verbeteren?

Tijdens een intake bespreken we al jouw wensen. Je geeft aan waar je je aan stoort en waar je graag op wilt werken. Vervolgens stellen wij een behandelplan voor je op om zo het gewenste resultaat te bereiken. Zo weet je zeker dat je effectieve behandelingen ondergaat en thuisproducten hebt die 100% bij jouw huid passen!

Ik wil kennis maken

Weet jij niet goed wat je met jou huid aan moet?

Heb je al verschillende producten geprobeerd maar bleef het gewenste resultaat uit? Dan kan ik jou helpen!

  • Heb je last van een onzuivere huid?
  • Stoor jij je aan rimpels, verslapping en fijne lijntjes?
  • Heb je pigmentvlekken die je maar niet weg krijgt?
  • Is jouw huid zo gevoelig dat het op alle producten reageert?
  • Heb je littekens door acne?

Ik merk dat veel klanten al van alles geprobeerd hebben maar dat het gewenste resultaat niet bereikt wordt. De kans is groot dat je producten gebruikt die niet perfect bij jouw huid passen. Niks is zo frustrerend als geen resultaat zien. Ik kan jou daarbij helpen door jou huid goed te analyseren en je te begeleiden tijdens het gehele proces!

Hoe ziet de afspraak er uit?

Als je een afspraak maakt voor de intake ontvang je het intakeformulier in je e-mail. Vul dit formulier in voordat je naar het instituut komt. Zo kan ik alvast het formulier inzien en hier tijdens de intake dieper op in gaan. Tijdens deze intake krijg je ook productadvies. Het is heel belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken omdat je thuis 80% van het resultaat zult behalen. Je kan dus wel bedenken dat het zonde is om alle behandelingen te ondergaan en vervolgens thuis niet de juiste producten aan te brengen, dit zorgt voor minder resultaat. Omdat ik graag een goed resultaat wil waarborgen gaan ik er dan ook van uit dat je bereid bent om in jezelf te investeren.

Tijdens de intake kijk ik goed naar jouw huid en bespreken we de producten voor thuis. De producten die ik zal aanraden zijn klinisch en wetenschappelijk bewezen en zullen als je dagelijks je routine volgt al snel resultaat opleveren. Ik verwacht van jou dat je bereik bent om te investeren in een aantal basis producten zoals een reiniger, serum, moisturizer en een SPF. Dit zijn de basis producten die iedere dag gebruikt dienen te worden. Daarna kunnen we gaan kijken naar specifieke boosters speciaal voor jouw huid om het resultaat te versterken!

Ook geef ik tijdens de intake een korte behandeling zodat je kennis kunt maken met de producten. Zo kan je direct de geur en het resultaat ervaren. Deze behandeling is 100% afgestemd op jouw huid.

De intake is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wanneer je een traject aangaat verwacht ik dat je bereid bent om de juiste producten aan te schaffen zodat we samen naar jouw droomhuid werken.

In 4 stappen naar een stralende huid:

  1. Intake: We bespreken al jouw huidwensen en maken een op maat gemaakt behandelplan.
  2. Producten: Ik adviseer producten die 100% bij jouw huid passen zodat je snel resultaat zal gaan zien.
  3. Supplementen: Huidverbetering komt ook van binnen uit. Daarom geef ik je graag een persoonlijk supplementen advies.
  4. Behandelingen: Behandelingen die echt bij jouw huid passen en die super resultaatgericht zijn zodat jij snel van een stralende huid kan genieten.

Veelgestelde vragen

+ Kan ik na de intake gelijk starten met de producten?
Ja, je kan direct de producten mee naar huis nemen zodat je thuis gelijk aan de slag kunt gaan. Door je dagelijkse routine uit te voeren zal je al snel verbetering gaan merken.
+ Mag ik met make-up op komen?
Ik raad je aan om met een gereinigde huid naar de intake te komen. Zo krijg ik het meest realistische beeld van jouw huid.
+ Ik heb een hele gevoelige huid, kan ik wel behandeld worden?
Zeker! Ik heb veel ervaring met gevoelige huiden die overal op reageren. Tijdens deze intake behandeling kan ik dan ook goed gaan peilen waar jouw huid op reageert en hoe we jou huid rustiger krijgen.

Boek hier je intake